Verhuizingen in Limburg

Verhuisdozen kopen, verhuislift of auto huren voor een verhuizing in Limburg?

Louis Verhuizingen helpt u bij al uw verhuizingen in Limburg, van verhuisdoos tot verhuisbusje! Wij hebben 4 locaties in Limburg: Hasselt, Tongeren, Sint-Truiden en Genk.

Contacteer ons vandaag nog

Verhuizen regio Hasselt

Gaat u in de buurt van Hasselt verhuizen? Kom dan zeker even langs bij onze locatie in Hasselt. Hier kan u terecht voor alles wat u nodig heeft voor een succesvolle verhuizing.

Uiteraard staan wij u bij met onze verhuizers, maar u kan ook terecht bij ons voor meubelopslag, het huren van een verhuiswagen of een verhuislift!

Verhuizen regio Genk

In onze locatie in Genk staan we u uiteraard ook graag bij in uw verhuisnoden. Wij helpen u in Genk verder met inpakmateriaal, autoverhuur, meubelbewaring, verhuislift verhuur en andere verhuisdiensten.

Wilt u zich goed voorbereiden voor uw verhuizing? Kom even bij ons langs en we staan u graag te woord.

Verhuizen regio Tongeren

Ook bij verhuizingen van en naar Tongeren kunt u terecht bij Louis verhuizingen. Wij beperken ons bovendien niet alleen tot nationale verhuizingen: een internationale verhuizing naar bijvoorbeeld Duitsland is ook geen probleem.

Wij verzorgen uw verhuizing van inpakken tot vervoeren en afleveren!

Verhuizen regio Sint-Truiden

U zet een nieuwe stap in het leven; een nieuwe woonst, huis of appartement. Dankzijn onze verhuisservice van en naar Sint-Truiden kan u erop vertrouwen dat uw verhuis in goed handen is. 


Ook voor bedrijven in de regio Haspengouw hebben we veel ervaring in petto: inpakken, vervoeren, opslag,... Contacteer ons voor meer info