Verhuisbedrijf internationale verhuizingen: in rechte lijn naar de eindbestemming

Verhuizen u en uw gezin naar de zon? Wacht uw bedrijf een nieuwe professionele uitdaging in Azië? Of is het nu eindelijk tijd om te rentenieren - ver weg van de Westerse drukte? Waar u - en uw boeltje - ook heen gaan, verhuisbedrijf Verhuizingen Louis volgt. Want een internationale verhuizing? Dat is voer voor professionals, zoals onze internationale verhuizers. Zo bent u er zeker van dat alles mooi op tijd en in perfecte staat zijn buitenlandse bestemming bereikt.

Vakkundig netwerk van internationale verhuizers

Bij internationale verhuizingen komt heel wat kijken. Van inpakken, over de afhandeling van douane- en verzekeringspapieren, tot de reservering van verschillende transportmiddelen. Gelukkig stoppen de goede zorgen van Verhuizingen Louis niet aan de grens:

  • Uw huisraad of kantoormeubilair wordt stevig ingepakt in aangepast materiaal.
  • Geen stuk is te groot, te zwaar of te kostbaar: alles wordt zorgvuldig naar uw bestemming gebracht. En daar ook uitgepakt en gemonteerd.
  • Een netwerk van internationale verhuizers staat klaar om alle douaneformaliteiten bij vertrek en aankomst te regelen. En brengt ook de nodige verzekeringen in orde.
  • Afhankelijk van uw bestemming regelen onze internationale verhuizers een vliegtuig, boot met zeecontainer, of vrachtwagen - of een combinatie van deze transportmiddelen.

Een zonnige internationale verhuizing

Verhuisbedrijf Verhuizingen Louis regelt uw internationale verhuizing van deur tot deur. U hebt nergens omkijken naar: we rekenen alleen maar op deskundige internationale verhuizers die ter plaatse alles vlot afhandelen. Zo voelt u u meteen thuis. Meer nog: u hebt zelfs de tijd om te klinken op uw buitenlandse avontuur. Van een zonnige internationale verhuizing gesproken.
Inpakken en wegwezen? Verhuizingen Louis garandeert u een zorgeloze internationale verhuizing: vraag ernaar.