Meubelbewaring in afwachting van verhuizing

U wuifde uw oude woning of kantoor al uit, maar uw nieuwe plek is nog niet helemaal klaar? Geen probleem! De meubelen waarmee u nog geen weg weet, zijn welkom in het magazijn van Verhuizingen Louis. Speciaal ingericht voor de beste meubelbewaring:

  • Volledig vochtvrij
  • Beveiligd tegen inbraak en vandalisme
  • Onder constante temperatuurcontrole

Voor meubelbewaring regio Hasselt, Tongeren, Genk, Sint-Truiden en de rest van Limburg moet u bij ons zijn!

Meubelbewaring: twee mogelijkheden voor de opslag van uw meubelen

Bij Verhuizingen Louis wacht een zee van ruimte op uw spullen. In 2013 openden we nog een gloednieuw magazijn voor meubelbewaring. We voorzien er twee types van opslag voor uw meubelen:

  • In verhuiscontainers: we laden uw goederen thuis in de container, en plaatsen die dan in ons magazijn, de goederen komen nadien terug ZONDER dat ze overgeladen moeten worden. Dat scheelt onmiddellijk al heel wat in risico's en dure manipulatiekosten.
  • via selfstorage: u huurt een kleine of grote unit, waarin u zelf uw spullen stockeert.

Meubelbewaring: van de opslag van uw meubelen tot hun transport

U bepaalt zelf waarvoor u Verhuizingen Louis inschakelt: huurt u alleen een unit voor de opslag van uw meubelen? Of regelen we ook een bestel- of vrachtwagen voor u? En laat u liever de volledige verhuizing aan ons over - mét tussentijdse meubelbewaring in onze verhuiscontainer? Ook dat kan!

Op zoek naar een partner voor de opslag van uw meubelen? Neem contact met ons op en ontdek alles over onze meubelbewaring én andere verhuisdiensten. Regio Tongeren, Hasselt, Genk en Sint-Truiden (Limburg).