Verhuizingen in Limburg

Verhuisdozen kopen, verhuislift of auto huren voor een verhuizing in Limburg? Louis Verhuizingen helpt u bij al uw verhuizingen in Limburg, van verhuisdoos tot verhuisbusje! Wij hebben 3 locaties in Limburg: Hasselt, Tongeren en Genk.

Verhuizen regio Hasselt

Gaat u in de buurt van Hasselt verhuizen? Kom dan zeker even langs bij onze locatie in Hasselt. Hier kan u terecht voor alles wat u nodig heeft voor een succesvolle verhuizing. Uiteraard staan wij u bij met onze verhuizers, maar u kan ook terecht bij ons voor meubelopslag, het huren van een verhuiswagen of een verhuislift!

Verhuisbedrijf om te verhuizen in de regio Tongeren

Ook bij verhuizingen van en naar Tongeren kunt u terecht bij Louis verhuizingen. Wij beperken ons bovendien niet alleen tot nationale verhuizingen: een internationale verhuizing naar bijvoorbeeld Duitsland is ook geen probleem. Wij verzorgen uw verhuizing van inpakken tot vervoeren en afleveren!

Verhuizen regio Genk

In onze locatie in Genk staan we u uiteraard ook graag bij in uw verhuisnoden. Wij helpen u in Genk verder met inpakmateriaal, autoverhuur, meubelbewaring, verhuislift verhuur en andere verhuisdiensten. Wilt u zich goed voorbereiden voor uw verhuizing? Kom dan even bij ons langs, of contacteer ons en we staan u graag te woord.